Gott nytt år!

Efter härliga två veckors ledigt från blogg, FB och andra sociala medier är vardagen nu åter i sikte.
Jag har umgåtts med familj och vänner, firat jul och haft nyårsmiddag här kommer en bra resumé.

Julgranen åkte in 4e advent, barnen bar glada att äntligen få in granen. Det är ju trots allt dit tomten ska hitta och hur ska han veta var alla klappar ska ligga om inte granen är på plats?

Emma var grymt laddad inför tomtens besök och det pratades mycket om det, inte minst kvällen före julafton. Vi hoppades alla att tomten skulle komma förbi på natten. Det sista Emma sa innan hon somnade var "- vi får se om tomten kommer i natt, vi hoppas det. Om han inte gör det är det synd". Sen gjorde hon upp hur det skulle gå till "den som vaknade först av oss skulle väcka den andra så vi kunde kolla tillsammans".

Kl 05.00 vaknade hon igen och ville så gärna springa och kolla... Vi somnade istället om en stund men vid 7 var det bara att gå upp och titta. Tänk vilken lycka att se en massa paket under granen!

Det fanns en Barbie till Emma och en brandbil till Oscar. Utmärkt för sen fick jag och P äta en god och lugn frukost.

Vidare samma dag åkte vi till farfar och vajjan, där åt vi och se dit kom även tomten och knackade på... Det var roligt, Emma hade ju redan fått julklappar talade hon nobelt om för tomten. Sen tog hon glatt emot några fler klappar.

Mellandagarna bestod mest av mys, det har varit skönt med ledighet. En del film i soffan, nerbäddade hela familjen.

Lagom till nyår åkte vi en sväng till momo, passade på att sent om siders köpa fodrade gummistövlar till barnen. Tyvärr fanns inga till mig...

Nyår med bror och hans familj.
Kusinen talade bestämt om för Emma att hon inte fick låna hennes farfar, alltså Emmas morfar. Det hade hon sett på bild hos farmor och var verkligen inte ok.

När det var utrett lekte dom glatt med alla saker. När prinsesskläderna kom fram ville Oscar gärna vara med, han var allra sötaste Snövit mankar kan tänka sig och så stolt. Sen med en tatuering på Ariel så var lyckan gjord. Tröjan har varit uppkavlad sen dess och den visades stolt upp i morse på dagis.

Emma sa imorse att vi hade haft ett långt jullov och barnen pratade i munnen på varandra för att berätta för personalen på dagis allt som hade hänt.

Vill passa på att önska alla ett underbart 2012. Året som ska innehålla mycket glada miner och massor av kärlek, spännande upplevelser och annat skoj!

Populära inlägg i den här bloggen

Vart tar dagarna vägen?

Mot San Fransisco!