En helt vanlig dag

i fjällen ser ut så här: Vi går upp efter att ha sovit väldigt länge, idag ända till kl 09.00 Frukost intas under lång tid, sen ska alla klä på sig, ha toalettid och springa runt soffan, jaga varandra, byta blöja och vips så är kl närmare 11 innan vi är ute i backen. Då är familjens blodsocker på lägsta nivå, framför allt jag och Emma har stora problem att vara på topp...Efter att ha fyllt på depåerna så är det full fart igen!

Igår fick jag och morfar lite kvalitetstid på eftermiddagen, vi åkte up till toppstugan och njöt av utsikten, en halv macka och en stor öl! Hur bra är inte livet vissa dagar?

Idag bytte vi så att jag och P tog ett par åk utan barnen, vi gjorde detsamma och tog snabbt nåt åk innan vi flög in på After-ski. Vi valde "pensionärs after-skin" eller så kan vi säga "föräldrar after-skin" - man kan välja själv. En bit bort spelade Pumpbolaget, ett band som jag har sett tidigare på after-ski och det innebär att det var minst 20 år sedan, undrar om inte dom är pensionärer idag?

Ungarna far ner för backarna som om det är det mest naturliga i världen. Selen som köptes användes av bägge barnen. Igår tyckte Emma vi åkte för sakta när vi använde selen så hon avstod hellre, men idag flög och fram med P vid tömmarna istället. Oscar han bara åkte...

Populära inlägg i den här bloggen

Vart tar dagarna vägen?

Mot San Fransisco!