Husvagnssemester och annat skoj

Bussresan till Göteborg gick mycket bra. Eller som busschaffisen uttryckte det, är det inte fullt sitter man riktigt bekvämt. Jag var nöjd med resan, tackade min gamla klasskamrat för en stadig och trygg resa. Mötte upp med min svåger och tog oss vidare till sommarstugan där P och barnen längtade. Vi hade en mysig eftermiddag med bad, man ser lätt vem som är badkruka i vår familj...




vi åkte vidare till morfar och provade livet på campingplats. Kön till duschen var ca 30-40 minuter...Det är då man undrar vad folk gör i duschen? Själv är jag grymt impad över hur livet i en husvagn gick till. Det är extra förståeligt varför man har fina förtält etc för att utöka ytan med det dubbla. Varje "tomt" var ungefär 100kvm så det fanns gott om plats utanför vagnen. Barnen sov fram och vi sov i den bakre delen. Mysfaktorn var hög :-)




Vi avslutade helgen med ett besök på Äventyrslandet i Götene. Det var ett paradis för 6 barn i åldrarna 1-7 år. Vilket ställe, Bert Karlsson har startat sitt nya projekt. Det låter dock ortoligt mycket mer än vad det är, men för ett gäng yngre barn är det fullt tillräckligt. För oss vuxna med på nåt sätt eftersom vi hade det relativt enkelt att hålla ordning på barnen som inte spred sig vind för våg, då det inte var översållat med grejer att göra. Bland favoriterna var piratområdet.

Populära inlägg i den här bloggen

Vart tar dagarna vägen?

Mot San Fransisco!