Inlägg

Visar inlägg från februari, 2013

På ett café

Sitter på ett café och ska snart åka hem. Framför mig sitter en man tillsammans med vad jag tror är hans far. Dom sitter ganska tysta, kanske i brist på ämnen, eller är det inte ens nödvändigt att säga något? Lite om en gammal båt som skulle få komma i sjön i år, tydligen länge sen sist. Jag känner ändå att det ser mysigt ut att den gamle mannen, sitter här med sin son och tittar ut på ett soligt torg. Dricker en kopp kaffe och äter en mazarin. Lycka är att ha barn och att få vara någons barn!

Vardagsliv igen

Bild
Ja, nu märks det att jag har börjat köra lite fortare. Jag har inte helt enkelt inte lika mycket tid, eller ork för den delen, som tidigare. Men det gör inget alls för nu vet jag vikten av att prioritera och välja mina saker. Oftast väljer jag barnen, men ganska ofta även att sova en stund på soffan.  "Sova en stund på soffan" aktiviteten är väldigt behaglig!  Idag är det en egen dag och då har jag passat på att hänga med Oscar och hans avdelning på utflykt. Det är lyxigt! Alla barn är så glada. Alla har med sina små ryggsäckar och det fikas, bjuds runt och man ser att alla tycker att det är riktigt mysigt. Sen leks det för fulla muggar på lekplatsen, man turas om att gunga varandra, hjälpa till att komma upp i klätterställningen. Efter ett tag är dags för att promenera tillbaka till förskolan. Då får lilla mamma gå hem igen och då är det inte helt dåligt att ta en paus på soffan. Så klart efter lite städning eftersom jag hade massor av ny energi till när jag kom hem

Trean ilagd

Bild
Jag kör nu på treans växel sen några dagar tillbaka. Det känns mycket bra! Bokslutsvecka och jag är klar med mitt, före alla deadlines, en skön känsla. Förra veckan var det vab för hela slanten. Mot slutet av veckan sken solen och vi klädde på oss och gick bort till lekparken. Jag fick några fina bilder på barnen som jag bara måste dela med mig av!